Δελτίο Τύπου εξέδωσε η Ομόνοια Αραδίππου, με το οποίο αναφέρεται στην ακαδημίες της καλώντας τους ενδιαφερόμενους να αποστείλουν τις αιτήσεις τους.

“Αντιλαμβανόμενη τα ωφελήματα που προκύπτουν από τη σωστή λειτουργία των ακαδημιών ενός σωματείου, η Ομόνοια Αραδίππου είχε πάντοτε ως βασική της αρχή  την όσον το δυνατό καλύτερη στελέχωση των ακαδημιών με επαγγελματίες προπονητές.

Στα πλαίσια αυτής της αρχής, προχώρησε στη πρόσληψη γυμναστή ακαδημιών και προπονητή τερματοφυλάκων. Γίνονται επίσης συζητήσεις για τη παραμονή κάποιων από το  περσινό ρόστερ των προπονητών, αφού με το έργο τους έχουν αποδείξει ότι μπορούν να συνδράμουν στη υλοποίηση του οράματος της ομάδας μας, που δεν είναι άλλο από τη ανάδειξη νεαρών ταλέντων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά τη διάρκεια του περσινού πρωταθλήματος, αγωνίστηκαν οκτώ νεαροί με τη Α ομάδα!

Στη προσπάθεια του Διοικητικού Συμβουλίου και της Επιτροπής Ακαδημιών, για τη καλύτερη στελέχωση της προπονητικής ομάδας των ακαδημιών, γίνονται δεκτές αιτήσεις από προσοντούχους προπονητές. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι την 10ην Ιουλίου 2015. Για περισσότερες πληροφορίες,  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποταθούν στα ακόλουθα άτομα

κον Χαρίλαο Κυπρίδημο (τηλέφωνο 99 0576809) 
κον Κρίς Στέφ                  (τηλέφωνο 99 881755)


Εκ της επιτροπής τύπου”