ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η : ‘‘ΜΕΡΑ  ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ’’

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραδίππου πληροφορεί τους γονείς και ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών της ότι την Παρασκευή, 1η Μαΐου 2015 το πρωί, θα είναι αφιερωμένη στις Ακαδημίες. Στα Βοηθητικά γήπεδα θα διεξαχθούν παιχνίδια, στα οποία θα συμμετέχουν όλα τα παιδιά. Κάποιες ομάδες θα κάνουν φιλικά παιχνίδια με άλλες ακαδημίες. Παράλληλα θα υπάρχει και χρόνος για όσους θέλουν να οργανωθούν και να παίξουν και εκείνοι ποδόσφαιρο και να περάσουν ένα ξέγνοιαστο πρωινό.

Το Δ.Σ. θα ψήνει σουβλάκια τα οποία θα πωλεί με στόχο να ενισχυθεί το ταμείο των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου. Θα υπάρχει σκιασμένος χώρος με τραπέζια και καρέκλες για οποιοδήποτε θέλει με την οικογένειά του να φάει στο γήπεδο. Ταυτόχρονα όποιος θέλει θα μπορεί να αγοράσει σουβλάκια παραγγέλλοντας και να τα πάρει μαζί του. Καλούμε λοιπόν όλους να στηρίξουν αυτή μας την προσπάθεια προτρέποντας και άλλους φίλους και υποστηρτικτές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραδίππου να παραγγείλουν και αυτοί σουβλάκια.

 

Τηλ. Παραγγελίας:  99327396, 99821299, 99576

 

Ευχόμενοι σε όλους  ‘‘ΧΡΙΣΤΟΣ  ΑΝΕΣΤΗ’’, υγεία σε σας και τις οικογένειές σας, σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που δείχνετε στην ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου.

 

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ  ΟΛΟΥΣ  ΛΟΙΠΟΝ  ΤΗΝ 1η ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ