Τρέχουν οι εξελίξεις όσον αφορά τα μεταγραφικά ζητήματα. Ο Γιαννάκης Ποντικός μαζί με τη διοίκηση προσπαθούν να κλείσουν συμφωνίες για την καλύτερη δυνατή στελέχωση του ρόστερ.

Τελευταία εξέλιξη αφορά την οριστικοποίηση της συμφωνίας με τον Χάρη Δράκο. Ο αριστεροπόδαρος ακραίος αμυντικός συμφώνησε οριστικά με την ομάδα και θα καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Την περασμένη χρονιά ήταν στη Σκωτία λόγω σπουδών, ενώ έχει προηγηθεί το πέρασμα του από Ανόρθωση, Αλκή, Εθνικό Άσσιας και Διγενή Μόρφου.

Στην Ομόνοια θα συνεχίσει την καριέρα του και ο Άγγελος Ελευθεριάδης. Πρόκειται για 20χρονο Ελλαδίτη κεντρικό αμυντικό, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια ήταν σε ομάδα Δ΄ Κατηγορίας στη Γερμανία.

Μέχρι αύριο θα ολοκληρωθεί και η απόκτηση επιθετικού. Η διοίκηση τα έχει βρει με κοινοτικό ποδοσφαιριστή ο οποίος την περασμένη χρονιά αγωνιζόταν στο Πρωτάθλημα Β΄ Κατηγορίας. Το μόνο που απομένει είναι να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του.

Αυτή τη βδομάδα, ο Γιάννάκης Ποντικός θα έχει ραντεβού και με άλλους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν την ομάδα. Πρόθεση είναι η ενίσχυση με ακόμα ένα κεντρικό αμυντικό και ένα αμυντικό μέσο.