Μπορεί η ομάδα μας να μην μπήκε με το δεξί στη πρεμιέρα του Παγκυπρίου πρωταθλήματος Β κατηγορίας με αντίπαλο τη Αναγέννηση Δερύνειας, αλλά σίγουρα το ισόπαλο, χωρίς τέρματα αποτέλεσμα, δεν μπορεί  να χαρακτηριστεί και ως αποτυχία. Διότι δεν χάσαμε στη πρεμιέρα και επίσης πήραμε ένα πολύτιμο βαθμό από μία αξιόμαχη αντίπαλο, που θα είναι μία από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τη άνοδο στη   Α Κατηγορία.

 

Λίγο το άγχος της πρεμιέρας, λίγο οι απουσίες αλλά ίσως περισσότερο το γεγονός ότι η ομάδα μας δεν έχει αποκτήσει ακόμη τη απαιτούμενη ομοιογένεια, ήταν και οι λόγοι που ο προπονητής μας Γιαννάκης Ποντικός, επέλεξε να εφαρμόσει ένα πιο αμυντικογενές σχήμα. Μία τακτική που στο τέλος απέδωσε καρπούς, αφού ο αντίπαλος μας δεν κατάφερε να παραβιάσει την εστία μας.

 

Αναμφίβολα η ομάδας μας έχει το απαιτούμενο έμψυχο υλικό για να παίξει, και όμορφο ποδόσφαιρο αλλά και να πάρει τα ζητούμενα αποτελέσματα. Υπόσχεση από όλους είναι ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα βελτιώνεται.  

 

Πέρα του αγωνιστικού τομέα, αξιοσημείωτη η προσέλευση και ο παλμός του φίλαθλου κόσμου μας, που χθες αποτέλεσε τον δωδέκατο μας παίχτη. Ραντεβού τη επόμενη εβδομάδα στη Καρμιώτισσα, όπου η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τη τοπική ομάδα.

 

Στον αγώνα, ο προπονητής μας παρέταξε τους ακόλουθους ποδοσφαιριστές

 

Mihaylov, Κονομής, Ελευθεριάδης, Joao Dinis, Μέσσιος, Χαραλάμπους (61’Σιαθάς), Παναγή

(84’Θεοφάνους), Carlos Fernandes, Hector Mico, Θεοδώρου(78’ Μανώλη), Kevin Vicente.

 

 

 

 

Επιτροπή Τύπου Ομόνοιας Αραδίππου