ΑΙΟΛΟΣ 1 – ΟΜΟΝΟΙΑ 0

 

Παρά την εκτός έδρας ήττα από τη ομάδα της  Καρμιώτισσας στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με   1 – 0, το θερμό χειροκρότημα που εισέπραξαν οι ποδοσφαιριστές μας από του φιλάθλους μας στο τέλος του παιχνιδίου,   τα λέει όλα.

 

Όταν αντιμετωπίζεις μια ομάδα που ο πρωταρχικός της στόχος είναι η άνοδος στη Α κατηγορία, και σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, είσαι κατά κράτος καλύτερος από το αντίπαλο, τότε η ήττα αφήνει μια πολύ πικρή γεύση. 

 

Αγωνιστικά, η ομάδα μας έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο, αφού με τη σύνθεση που παρέταξε ο Γιαννάκης Ποντικός και το σύστημα που χρησιμοποίησε, εξουδετέρωσε τα ατού του αντιπάλου. Πέρα τούτου βρήκαμε, 4 καλές ευκαιρίες για να πετύχουμε ένα τέρμα, (δοκάρι του  Κέβιν στο 10’, κεφαλιά Ελευθεριάδη 62’, σούτ Μανώλη 68’ και Μίκο 90’). Και αφού εμείς χάναμε ευκαιρίες, ανέλαβε δράση η μητέρα φύση..Με ένα απευθείας σε εκτέλεση κόρνερ από το Σουλίδη, η μπάλα,  λόγο ανέμου,  πήρε μια παράξενη τροχαία και κατέληξε στο παραθυράκι του τέρματος του ανήμπορου  να αντιδράσει Μιχαήλοφ.

 

Παίρνουμε τα θετικά του παιχνιδιού, αφού με τέτοιες εμφανίσεις δεν μας φοβίζει κανένας αντίπαλος, και προχωράμε στο επόμενο,  εντός έδρας  παιχνίδι, με αντίπαλο τη ΕΝΑΔ, το Σάββατο 03/10/2015 και ώρα 15.30. Καλούνται όλοι φίλοι και οπαδοί της ομάδας να συνεχίσουν να δίνουν μαζικά το παρόν τους, αφού έχουμε φέτος αποκτήσει τη φήμη της καλύτερης κερκίδας του πρωταθλήματος Β Κατηγορίας!

 

 

 

Επιτροπή Τύπου Ομόνοιας Αραδίππου