Στην τελική ευθεία πριν τις επίσημες υποχρεώσεις της βρίσκεται η ομάδα μας και πλέον όλα και όλοι στρέφουμε την προσοχή μας στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς με την Ε.Ν Παρεκλησια. Πάνοπλη η ομάδα μας με τις προσθήκες που έγιναν στο υφιστάμενο ροστερ θα παλέψει για την υλοποίηση των στόχων της.

Από πλευράς τεχνικής ηγεσίας και διοίκησης έγινε ότι ήταν ανθρωπινός δυνατό για να ενισχυθεί η ομάδα όσο το δυνατό καλύτερα και πληρέστερα. Δηλώσεις και κάλεσμα προς τον κόσμο παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας μας ο προπονητής μας κ. Σάββας Θεοδώρου. Οι δηλώσεις του προπονητή μας: «Καλούμε τον υπέροχο και πιστό κόσμο της ομάδας μας να είναι πάντα δίπλα μας. Διανύουμε τις τελευταίες μέρες προετοιμασίας , γίνεται μια αρκετά σκληρή και πειθαρχημένη δουλεία από όλους τους συντελεστές. Οι ποδοσφαιριστές δουλεύουν αρκετά σκληρά καθ όλη την διάρκεια της προετοιμασίας και τους αξίζουν τα εύσημα.

Η ομάδα θα παρουσιαστεί πανέτοιμη με την έναρξη του πρωταθλήματος όπως είναι και το αρχικό πλάνο της προετοιμασίας. Καλούμε τον υπέροχο κόσμο της Ομόνοιας να είναι δίπλα μας σε αυτό το πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως προδιαγράφεται. Όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε πολλά!!! Καλή ποδοσφαιρική χρονιά 2016-17».